fbpx

EU projekt

Europski strukturni i investicijski fondovi: https://strukturnifondovi.hr/

Izrada i implementacija vlastite usluge on line rezervacija usluga Društva te on line plaćanje usluga Društva koje će biti preduvjet za rezervaciju. Cilj projekta je implementacija web shopa sa online metodama plaćanja u poslovanje Društva, kojim bi se stvorila dodana vrijednost za Društvo, ali i za kupce kojima Društvo pruža svoje usluge. Na navedeni način Društvo će imati niže ulazne troškove (neće morati plaćati usluge najma web shopa – treksoft), biti će cjenovni fleksibilnije (moći će sniziti cijenu svojih usluga za iznos smanjenja troškova) te tako povećati svoju konkurentnosti i udjel na tržištu.

Naziv projekta: Izrada vlastitog web shopa s implementacijom online metode plaćanja

KK.03.2.1.17.0099

Naziv korisnika: EXPERIENCE DUBROVNIK j.d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta: 76.000,00 HRK

EU sufinanciranje projekta: 53.200,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 11.10.2018. – 03.05.2019.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Kontakt osoba: MARINA FRANIĆ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost društva EXPERIENCE DUBROVNIK j.d.o.o

Cilj ovog projekta je jačanje konkurentnosti i povećanje tržišnog udjela Društva na međunarodnim tržištima, sudjelujući na međunarodnim sajmovima luksuznog turizma kako bi lakše i kvalitetnije prezentiralo svoje usluge i aranžmane potencijalnim kupcima i poslovnim partnerima. Ciljane skupine obuhvaćene projektom su svi zaposlenici Društva, sadašnji i budući kupci, partneri, bliža i šira društvena zajednica.

Naziv projekta: Internacionalizacija poslovanja putem izlaganja na sajmovima;

KK.03.2.1.16.0216

Naziv korisnika: EXPERIENCE DUBROVNIK j.d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta: 275.688,50 HRK

EU sufinanciranje projekta: 225.834,37 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 17.7.2019. – 22.8.2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Kontakt osoba: MARINA FRANIĆ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost društva EXPERIENCE DUBROVNIK j.d.o.o.